Ingrediente
carne tocata de vita aprox 800 g
1 ou
2 lg mustar( sos Dijonnaise de la Knorr)
patrunjel proaspat
2 felii paine
1 ceapa(data pe razatoare)
sare
piper alb
cimbru uscat
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele: carnea, oul, mustarul, painea farmitata, patrunjelul tocat, ceapa si condimentele. Se formeaza burgerii...se stropesc cu ulei de masline....se rumenesc pe gratar, pe ambele parti, iar apoi se pun intr o tava, pe hartie de copt si se dau la cuptor, la 200 grade pentru 25-30 minute..ca sa se patrunda...nu trebuie lasati prea mult in cuptor..sa nu se usuce...trebuie sa fie suculenti;)
Separat punem pe gratar rondele de ceapa..
Asamblarea se face dupa pofta:)...eu am pus burgerul in chifla...am adaugat sos Dijonnaise, ceapa coapta pe gratar si o felie de cascaval...l am bagat apoi intr un sandwich maker pentru cateva minute...sa se incalzeasca chifla..sa se topeasca cascavalul..yummi!:))
Apoi am adaugat felii de rosii( stropite cu ulei de masline si otet balsamic), salata verde si castraveciori murati (extrem de mici:).
Pentru cei cu gusturi fine:) am ales varianta cu rosii si busuioc proaspat...chifla+ burger+ cascaval+ rosii+ ulei de masline+ otet balsamic+ busuioc proaspat.
Din cantitatea de mai sus va ies cam 8 burgeri...
Sa avem pofta!
Spor la cookietterit!
Data viitoare baga niste parmezan, sos worcestershire, chimen pudra si oregano in amestec, si scoate painea ca oricum ai chifla. Si eventual niste porc in mix pentru suculenta :D
RăspundețiȘtergereSuna bine! Merci! Pofta;)
Ștergere