Ingrediente:
Mezze penne tricolore Barillababy spanac
ardei gras(rosu, galben, verde)
masline negre
rosii cherry
mozzarella di bufala
busuioc proaspat
Pentru Pesto:
busuioc proaspat
ulei de masline
un catel de usturoi
nuci
sare
Mod de preparare:
Se fierb pastele al dente dupa indicatiile de timp de pe ambalaj. Se scurg si apoi se trec prin jet de apa rece.
Separat se pun in blender ingredientele pentru sosul Pesto si se mixeaza pana se formeaza o pasta omogena.
Se amesteca apoi intr un bol pastele cu legumele, se adauga mozzarella si la sfarsit frunzele de busuioc si sosul Pesto. Nimic mai simplu;)
Nu aveti nevoie de cantitati exacte la aceasta reteta...depinde de cate persoane aveti la masa....si de cat de mult va plac anumite ingrediente...proportiile le faceti voi!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu