Translate

Translate

luni, 26 august 2013

Tarta cu branza de capra, rosii& busuioc


La Timisoara ploua marunt...e o zi minunata pentru cookietterit asa ca va propun o reteta simpla, rapida si extrem de gustoasa...e reteta care imbina 3 dintre ingredientele mele preferate: branza de capra, rosiile si busuiocul proaspat.
Eu am gasit in piata niste rosii delicioase in forma de para..si rosii si galbene..arata senzational!:)

Ingrediente:

aluat pentru Quiche(gasiti reteta la Quiche Lorraine)
300 g branza de capra
1 iaurt Muller cremos
2 oua
rosii mici galbene si rosii
nucsoara
piper
busuioc proaspat si busuioc uscat



Mod de preparare

Se face un aluat de quiche...la ingredientele obisnuite se adauga la sfarsit si niste busuioc uscat..dupa gust;)

Se ung 2 tavi cu unt...se acopera cu hartie de copt...pentru a le scoate mai usor din tava;)
Separat se intinde o foaie de aluat...se inteapa pe alocuri cu furculita..ca sa nu se umfle in timpul coacerii..se da pentru cateva minute la rece..iar apoi direct in cuptor pentru 10 min...pana incepe sa se rumeneasca usor.
Cand este gata, se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Intre timp amestecam restul ingredientelor: branza rasa sau sfarmata, ouale, iaurtul, nucsoara si piperul.
Se umple tarta cu compozitia de branza...se aseaza deasupra felii de rosii...se da la cuptor pentru inca 25-30 de minute la 200 grade.

Tarta se serveste rece...cu frunze de busuioc proaspat!


Sa avem pofta!
Spor la cookietterit!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu