Translate

Translate

miercuri, 16 octombrie 2013

3 gustari pentru mofturosi

Imi plac gustarile...fie ele dulci sau sarate...la mic dejun, pranz, intre mese sau seara:)..recunosc!!
Uneori le pregatesc din timp...le gandesc- mai ales daca am musafiri!
Alteori le fac cu ce am prin frigider si apoi le savurez in tihna...atenta la fiecare inghititura:)..incercand sa surprind aromele...
Dupa aceast lung scenariu hotarasc ce ramane in menu si ce nu:)...mai intai testez eu, abia apoi experimentez si pe altii!:)
Aceste 3 gustari cred ca pot satisface si pe cei mai mofturosi!;)
Sa vedem!

Anchois

Se prajeste painea...de preferabil ceva cu seminte..sau graham...se taie feliile in triunghiuri, pentru un aspect placut;)...se unge fiecare felie cu Almette( cu verdeata)...se aseaza cateva frunze de salata asortata(verde, rosie, creata, baby spanac)...se stropeste salata cu ulei de masline si otet balsamic..la sfarsit se aseaza si 2-3 fileuri de anchois!




Somon

Se prajeste painea..se taie feliile in triunghiuri...se ung feliile cu ricotta...se adauga somon fume..cateva capere...pulpa de lamaie(se indeparteaza pielita aceea alba si amara si se pastreaza doar pulpa)..cateva frunze de patrunjel...se stropeste totul cu un pic de ulei de masline!



Blue Cheese

Prajim niste paine de secara sau cu seminte...se taie in triunghiuri...se unge cu putina blue cheese...se adauga niste frunze de rucola...se sfarama deasupra din nou blue cheese..la sfarsit se aseaza un bob de strugure rose taiat in doua!



Daca peste tot ce cookietteriti pe la bucatarie adaugati si un strop de DRAGOSTE, cu siguranta gustul final va fi desavarsit!...
Va spun din experienta;) you should ask my boyfriend!:)

Sa avem pofta!
Spor la cookietterit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu